MENÜ

Videó chat szabályzat!

 

 

1.) Üdvözlök mindenkit az oldalamon. Ez egy moderált Chat ahova beléptél. a MODERÁTOR kérését minden felhasználónak teljesítenie kell. Aki nem így gondolja az kizárja magát a közösségbõl. Ha be-ki lépsz valahonnan, ILLIK köszönni, mint az élet egyéb területein. Létre hoztam pár egyszerû szabályt, melyet ha, mindenki betart akkor békés, nyugodt kis társaság lesz itt.


2.) a Chat jellege Csevegõ és, videó Chat-t csak kamerával és, mikrofonnal tudod Használni. (CHAT BY OOVOO) A többi szobában csak a MODERÁTOR KÉRÉSÉRE VAGY KÖTELES KAMERÁT KAPCSOLNI. Azoknak ajánlom, akik már régebb óta ismerik egymást. VENDÉG NEM NYITHAT SZOBÁT,AZT KÉRD A MINDENKORI MODERÁTOR-L!!!!!! Amennyiben más videó által sugárzott képét nézed, kérlek, tiszteld, meg azzal,hogy Te is kapcsolsz kamerát ez így TISZTESSÉGES. Kérlek ne flódolj!! (ugyan azon üzenet többszöri beküldése) mert kizárást von maga után! Továbbá ne használd a Caps Lock gombot tartósan, mert, kiabálásnak minõsül a Chat világában.


3.) a CHAT-T MINDENKI SAJÁT FELELÕSSÉGÉRE HASZNÁLJA!


4.) B.T.K. 176/A §-a értelmében!!! TILOS! Minden nemû faji, politikai nézet kinyilatkoztatása, NEMI IDENTITÁS KRITIZÁLÁSA, OBSZCÉN SZAVAKKAL ILLETÉSE! Ha még is erõs ingert érzel a kinyilatkoztatásra, azt TEDD máshol, mert, kizárás jár érte!


5.) B.T.K. 282§-286.§-G TERJEDÕ ÉS AZ ORFK SZABÁLYOZÁSA ALAPJÁN AZ 1994 ÉVI XXXIV-S BELÜGYMINISZTERI RENDELET ÉRTELMÉBEN!!!!! TILOS! Bármilyen tudatmódosító szer FOGYASZTÁSÁRA való utalás, felhívás, reklámozás!!!!! A B.T.K. 195.§-L KEZDÕDÕEN A 208§-G BEZÁRÓLAG. PEDOFÍLIA-l kapcsolatos megnyilvánulás vagy, utalás, felkérés, a másik fél videó képben történõ zaklatása, e célból mert, azonnali végleges tiltás a jutalma VALAMINT AZONNALI HATÓSÁGI ÉRTESÍTÉS.


6.) TILOS más chat-k reklámozása u.n. Linkelése. KIVÉTEL: a mások számára is fontos közérdekû linkek bemásolása.(zene, informatikai segítségnyújtás, filmek linkjei, stb.).


7.) a chat-t csak 14. élet évét betöltött személy látogathatja!


8.) A MODERÁTOR a videó cset-n BÁRKITÕL kérhet kamerát, de te a Moderátortól nem!


9.) A MODERÁTORI JOGOK ki vannak osztva, azt ne kérd, mert, kizárást von maga után. 9/a) A TILTÁS mértékét minden esetben a moderátor dönti el a szabályzat szegés mértékétõl függõen, amely tarthat: 1/2-óráig, 1 napig, 1 hétig, 1hónapig vagy, VÉGLEGES TILTÁS. 9/b.) Amennyiben 14 év alatti személy belép a Chat-re, azt azonnal jelezd a moderátornak! A 14-ÉV ALATTI személyek belépéséért minden esetben a SZÜLÕT terheli a felelõsség!


10.) A P.T.K. 85 §/A BEKEZDÉSE értelmében a chat üzemeltetõje TISZTELETBEN tartja a személyiségi jogokat harmadik félnek semmilyen adatot nem szolgáltat ki.


11.) a cset üzemeltetõje együtt mûködik a nyomozó hatóságokkal, amennyiben hivatalosan is meg keresik adatszolgáltatás céljából akkor minden segítséget meg ad a hatóság részére az igazság kiderítése érdekében.


12.) Minden felhasználót kérek hogy, semmilyen körülmények között ne adjon ki személyes információt magáról (lakhely, egyebek) mert, ezek mind visszaéléshez vezethetnek, amiért a FELHASZNÁLÓ tartozik felelõsséggel. Bármilyen panasz merül fel a moderátori munkával kapcsolatban, kérlek, írj emailt nekünk hogy, kivizsgálhassuk a panaszodat. Amennyiben a moderátor tévedett akkor természetesen minden jogod visszakapod azonnal. REGISZTRÁCIÓDDAL AUTOMATIKUSAN ELFOGADOD A CHAT SZABÁLYZATÁT. jó szórakozást kívánok, sok szeretettel. Köszönettel a chat üzemeltetõje.


Panaszaitokat,a: lordfogartychat@gmail.com címre várjuk hogy,mielõbb megoldásra találjanak a problémák. A Chat üzemeltetõje MAGÁRA NÉZVE kizár minden harmadik fél által okozott kárral kapcsolatos kártérítési igényt. Amennyiben a tag még is Harmadik fél által okozott kártérítési igényével élni kíván akkor, a Chat üzemeltetõjének Mindenkori székhelye szerinti városi bíróságon (Szeged Széchenyi Tér 4sz.) nyújthatja be kár igényét melyet a szabályzat alapvetõen KIZÁR!

 

Asztali nézet